Støttemedlem

Støttemedlemsskab

Ønsker du at støtte Haubro Idrætsforening (HIF) økonomisk, så meld dig ind som støttemedlem.

Som støttemedlem giver du et fast beløb per år. Beløbet går til at drive foreningens aktiviteter til glæde for medlemmerne.

Som støttemedlem deltager du automatisk i månedlige lodtrækninger om gavekort/sponsorpræmier til en værdi á 100 kr. og 200 kr. Derudover inviteres du med til HIF’s generalforsamling og fællesaktiviteter.

Hvem kan blive støttemedlem?

Alle. Både beboere i Haubro, bekendte og folk fra nær og fjern, dvs. alle der har interesse i at støtte HIF. Aktive medlemmer i foreningen er også velkommen til at blive støttemedlem som tillæg til deres faste medlemskab.

Hvad koster det at blive støttemedlem?

Du kan tilmelde dig som støttemedlem på tre niveauer

Støttemedlem +

Pris 100 kr. Giver et lod i lodtrækninger pr. gang

Støttemedlem. ++

Pris 200 kr. Giver to lodder i lodtrækningerne pr. gang

Støttemedlem +++

Pris 500 kr. Giver fem lodder i lodtrækninger pr. gang.

Praktiske informationer vedrørende støttemedlemsskab

Året for et medlemskab løber fra august t.o.m. juli. Når man først er blevet støttemedlem, tilmeldes man automatisk til det efterfølgende år.

Præmier kan afhentes i Pizzastop i Haubro.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig som støttemedlem på følgende link.

Hermed samtykker du til, at dit navn må offentliggøres på Facebook-siderne ”Haubro – Hvad sker der?”, ”Haubro Idrætsforening” samt i fredagsbrevet, som udgives af Beboerforeningen i Haubro.

Opsigelse af støttemedlemsskab

Ønsker du ikke længere at være støttemedlem, så vil du til en hver tid kunne opsige dit støttemedlemsskab. Skriv en mail til kasserer@haubroif.dk og oplys at du ønsker at opsige dit medlemskab.